Hugo Kaagman ´Mapping the World´ Geograffiti Works 1999 - 2010
"Amsterdam", Hugo Kaagman 1999 (2 - 2m. computer print)
"Afghanistan", Hugo Kaagman 2002 (2 - 2m. computer print)
"Al Hambra", Hugo Kaagman 1999 (1 - 1m. computer print)
"Hannibal", Hugo Kaagman 2002 (40 - 60 cm. computer print)
"Euro People", Hugo Kaagman 2002 (1 - 1m. computer print)
"De Pijp", Hugo Kaagman 2000 (1 - 1m. computer print)
"Old World", Hugo Kaagman 2005 (1 - 1m. computer print)
"Tempel Berg", Hugo Kaagman 2001 (1 - 1m. computer print)
Ceramic Islands
made in the
 European Ceramics Work Centre
  Den Bosch 2000
Treasure  Island
 bestaat uit drie halve bollen, die bewoond zijn. De huizen vormen nederzettingen, die met een ringweg aan elkaar verbonden zijn. Er is echter iets gebeurt, een aardverschuiving heeft de ringweg afgebroken. Het is niet meer mogelijk droog de kerk te bereiken. Onder de afgebroken brug is een gifdump, blijkens de bewegwijzering. Ergens moet de schat zijn , het blijft een raadsel.
Che Guevara Island
dankt zijn naam aan zijn ontstaan. Het eiland begon als een in slib geperste vorm van het hoofd van El Commandante. Leerhard is het opgebold tot een eilandvorm, gepolijst en biscuit gebakken op 1180 graden Celsius. Op deze vorm is en zwarte roetlaag van onderglazuur gespoten, die zich vastzette in de structuren. Een heftige douche van puur regenwater zorgde voor een fijn gedetailleerde erosie, die verstold is door transparante glazuur. Het eiland is glad, maar ziet eruit als een vacht met haartjes. Het beeld van Che is niet meer te herkennen, het lijkt eerder een dier. Gelukkig is er enig houvast in de vorm van een handvat.
Cartographic Island
"
Cartographic Island
" is wat de titel al zegt. Een driedimensionale bodemkaart met kleurvlakken, die eigenschappen weergeven, die we zelf moeten raden. Afwisselend gebruik van onder en bovenglazuur geven glans en matheid aan de vlakken, waardoor de intensiteit van de kleur varieert. Steden zijn grafisch weergegeven, wegen en rivieren vormen patronen.
Island for Rent
Island for rent
 onderscheidt zich door zijn schaal. Op een korrelige en zanderige ondergelopen bergtop staat een huis, kapot geschoten door een conflict. Het eiland is doorboord door kogelgaten als een apocalyptische herinnering aan Sarajevo. Het is etnisch gezuiverd en onbewoonbar gemaakt. De eigenaren willen er echter niet vanaf , het is niet te koop, alleen te huur.
Ambon Island
Roads Island